Cooperativa RECER mes Setembre

Moment actual del projecte RECER Cooperativa d’Acompanyament Veïnal, ja està constituïda. A principis d’agost es van fer els tràmits davant de notari i ja disposemLeer más »

Cooperativa RECER mes Juliol

Moment actual del projecte RECER ha iniciat els tràmits per constituir-se. Amb els Estatuts i el Reglament de Règim Intern aprovats pel Grup Motor aquestLeer más »

Cooperativa RECER mes Juny

Moment actual del projecte RECER va agafant forma! Aquest mes el Grup Motor ha aprovat els Estatuts i s’ha treballat a fons amb el ReglamentLeer más »

Cooperativa RECER mes Maig

  Moment actual del projecte El Grup Motor del projecte de cooperativa d'enterraments té representants d’11 Associacions de Veïns de Manresa i de 3 AssociacionsLeer más »

Cooperativa RECER…

Presentació Miquel Cosp El Miquel de l'av Mion-Puigberenguer va ser de les persones que formaven part de la comissió que va començar, fa 40 anys,Leer más »

Cooperativa RECER..

Presentació Genoveva Gorchs Per la Genoveva, que forma part de l'av Mion-Puigberenguer, la continuïtat de les vocalies de les #associacionsveïnals en una cooperativa "té molt de sentit"Leer más »
Obrir xat.
Posa't en contacte.
Amb què podem ajudar-te.