Carta als socis i socies del barri 19 d'Octubre 2022

Benvolgut soci, Benvolguda sòcia,

   Ens posem en contacte amb tu per comunicar-te, que el proper dia 27 d’octubre a partir de les 17.00h als baixos del local del 9Kasal celebrarem l’inici dels actes de la castanyada d’enguany, amb el lema “n’estem fins les castanyes”.

   I és que el Barri ha dit prou, fa anys que portem amb els mateixos problemes: l’excés de velocitat en carrers troncals del barri, rierades cada cop que plou al camí de la gravera, cagarades a les voreres, forats i voreres aixecades, camins al Poal, Mas d’En Pla i al Puigberenguer mal cuidats….., molt parlar i parlar amb l’Ajuntament, però fets pocs:  ja n’estem fins la castanya que ens prenguin contínuament el pèl.

   Per tots aquests motius el dia de la castanyada, a més de menjar coca i castanyes,  donarem inici als actes de reivindicació, a veure si se’ns fa cas d’una vegada. A les 18h llegirem un manifest i penjarem pancartes.

   Et convidem a venir i que en facis difusió entre els veïns i veïnes. Com més siguem més força tindrem!

   La Mión, el Puigberenguer, el Poal ì el Mas d’en Pla, també som Manresa i no només volem que se’ns recordi quan la gent surt a fer esport després d’una pandèmia o quan arriba el cap de setmana, no només volem McDonalds, Mercadonas, Centres escolars o vies verdes perquè en gaudeixi tota la ciutat, no només volem bones paraules, també volem sentir-nos que formem part de Manresa, volem que se’ns cuidi, volem que se’ns escolti, volem que s’actuï, ja.

 T’esperem!

 

 

Junta AAVV Mión Puigberenguer Poal

19 d’octubre del 2022