Carta als socis i socies del barri 19 d'Octubre 2022

Benvolgut soci, Benvolguda sòcia,

   Ens posem en contacte amb tu per comunicar-te, que el proper dia 27 d’octubre a partir de les 17.00h als baixos del local del 9Kasal celebrarem l’inici dels actes de la castanyada d’enguany, amb el lema “n’estem fins les castanyes”.

   I és que el Barri ha dit prou, fa anys que portem amb els mateixos problemes: l’excés de velocitat en carrers troncals del barri, rierades cada cop que plou al camí de la gravera, cagarades a les voreres, forats i voreres aixecades, camins al Poal, Mas d’En Pla i al Puigberenguer mal cuidats….., molt parlar i parlar amb l’Ajuntament, però fets pocs:  ja n’estem fins la castanya que ens prenguin contínuament el pèl.

   Per tots aquests motius el dia de la castanyada, a més de menjar coca i castanyes,  donarem inici als actes de reivindicació, a veure si se’ns fa cas d’una vegada. A les 18h llegirem un manifest i penjarem pancartes.

   Et convidem a venir i que en facis difusió entre els veïns i veïnes. Com més siguem més força tindrem!

   La Mión, el Puigberenguer, el Poal ì el Mas d’en Pla, també som Manresa i no només volem que se’ns recordi quan la gent surt a fer esport després d’una pandèmia o quan arriba el cap de setmana, no només volem McDonalds, Mercadonas, Centres escolars o vies verdes perquè en gaudeixi tota la ciutat, no només volem bones paraules, també volem sentir-nos que formem part de Manresa, volem que se’ns cuidi, volem que se’ns escolti, volem que s’actuï, ja.

 T’esperem!

 

 

Junta AAVV Mión Puigberenguer Poal

19 d’octubre del 2022

 

Obrir xat.
Posa't en contacte.
Amb què podem ajudar-te.