ACTUACIONS I REINVIDICACIONS AL

BARRI MION PUIGBERENGUER POAL

 1. Instal·lació de les llums en el camí del ramal la sèquia entre el c/ Balsareny i C/ Saragossa, ja efectuada pel Consell de Districte, falta condicionar-lo i formigonar-lo.
 2. Finalitzar adequadament l’obra de recollida d’aigües que des de el camp de futbol baixen a les cases i efectuar una rasa transversal en l’inici del camí de pujada al camp de futbol per recollir les aigües de les pluges.
 3. Donar continuïtat a la vorera del carrer Pirineu en el tram davant del carrer Aneto, i reubicar els contenidors de residus.
 4. Acabar l’obra del camp de futbol fent els graons que falten en la cantonada del camp que hi ha al final del camí de pujada des de el carrer Nuria, i col·locar barana.
 5. Condicionar un camí d’accés al col·legi Puigberenguer des de el carrer Montealegre o C/ Alcalde Armengou i mantenir-lo en condicions.
 6. Tancar l’accés a vehicles en la zona verda/esportiva al costat del camp de futbol, ara també amb pista de vòlei, i condicionar l’espai de terra restant amb bancs, cistelles de basquet i/o equipaments de parcs infantils.
 7. En la part de muntanya lliure, al fondo sud del camp de futbol, delimitar un espai amb estaques per condicionar-lo com aparcament en cas necessari, pels dies de màxima afluència de públic (dissabtes, diumenges).
 8. Cobrir l’escenari de la Pl. Democràcia (presentada al Consell de Districte)
 9. Instal·lar aparells de gimnàstica per a la gent gran en la zona inferior del parc, tocant a l’accés al centre cívic.
 10. Al 9Kasal instal·lar rampa i anivellar terra amb fusta tractada per a exteriors (presentada al Consell de Districte).
 11. Fer vorera i acabar el carrer Canigó entre els carrers Collbaix i Puigllançada.
 12. Arreglar les voreres, canviar bancs i els quadres dels arbres de la zona dels Ametllers.
 13. Netejar vorera del camí de la Gravera, en l’entrada al pàrquing de terra situat al final de la Av, Tudela, condicionar l’entrada de vehicles.
 14. Manteniment dels camins del Poal i Mas d’en Pla, en aquest últim s’ha de donar una capa de asfalt al tram deteriorat
 15. En la corba del C/ Pirineu i c/ Aneto, podar o tallar branques baixes dels arbres, per evitar que la gent es faci mal al cap.
 16. Col·locar reductors de velocitat al carrer Pirineu.
 17. En el camí de la Talaia del Poal col·locar passera de fusta o formigó sobre el torrent, i donar-li continuïtat al camí, ja que un particular a tallat l’accés per a la gent que camina.
 18. Condicionar el vell camí de la via del tren de la potassa per als caminants, donat que esta considerat un camí prioritari per a vianants.
 19. Manteniment de jardineria i neteja en general del barri.
 20. Netejar les voreres i erradicar els coloms que deixant les voreres plenes de cagades.
 21. Donar continuïtat al camí que va del carrer Joan Maragall al camí del Mas d’En Pla i del Poal, tallat en el torrent després de passar Can Oliveres.
 22. Posats a fer grans inversions per que no pensar en realitzar el gran parc urbà del Puigberenguer.
Obrir xat.
Posa't en contacte.
Amb què podem ajudar-te.